Cristalul eteric – Tori

cristalul-eteric-al-treilea-tunel

Simbolul portii japoneze

El este des intalnit in religia japoneza shintoista si chiar redat efectiv in constructia portilor Torii, insa putini sunt cei care stiu ca acest simbol deriva, la originile sale, din simbolurile siriusiene ancestrale.

20200227_145540

Acest simbol este mai complex si necesita o anumita abilitate pentru a fi interpretat. El reprezinta eternitatea lui Dumnezeu (linia dreapta orizontala superioara), care se manifesta in trecut si in viitor, dar in prezent la ea pot ajunge doar cei care au transcens planul fizic (linia verticala din mijloc se opreste la a doua linie orizontala).

Cele doua linii orizontale de pe liniile verticale reprezinta metode ajutatoare de a urca sau a evolua spiritual, fie prin analiza atenta a actiunilor din trecut (analiza trecutului vietii), fie prin transpunerea fiintei umane intr-o stare superioara, pe care o poate atinge prin practica spirituala (viziunea viitorului luminos). Cu toate acestea, fiinta care atinge starea de tacere interioara va putea atinge intelepciunea prin introspectie (golul de sub linia de mijloc).

Sursa: Radu Cinamar – Cristalul eteric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s