Cristalul eteric – Ra

cristalul-eteric-al-treilea-tunel

Ochiul lui Ra

Aceasta este o reprezentare binecunoscuta din cultura Egiptului Antic, pe care acum o putem analiza mai usor, cunoscand unele dintre principiile, notatiile si semnificatiile de baza ale „scrierii” siriusiene:

20200227_145524

O prima observatie este ca acest simbol deriva de asemenea din simbolul universal K, mai putin evident decat in cazul lui Pi, dar suficient de clar pentru a face o scurta analiza asupra lui, asa dupa cum ea mi-a fost infatisata pe ecranul holografic.

Evident, linia de sus reprezinta Eternitatea lui Dumnezeu. De altfel, totul in civilizatia siriusiana originala este legat de Principiul Ultim, Unic si Suprem, care este Dumnezeu. Realitatea Suprema este aceeasi pentru toti, deoarece din ea deriva totul. La siriusieni, in particular, am observat aspiratia lor de a raporta absolut orice la aceasta Realitate atotcuprinzatoare, pentru ca ea este Infinita. In acest demers profund spiritual, civilizatia siriusiana este ghidata de inteleptii ei, care au atins cea mai inalta treapta a desavarsirii spirituale, astfel incat orice actiune de ajutorare si de sustinere sau chiar de creatie, pe care siriusienii o au in vedere, este supervizata de acele spirite foarte intelepte.

Revenind la semnificatia simbolului, linia de sub „linia Eternitatii” reprezinta zona din planul superior (planul cauzal), unde se alfa entitatea sau fiinta ce „sustine” o anumita cunoastere, care este aproape de starea de Eternitate, dar inca are o anumita individualitate in Creatie. Prezenta ei se resimte permanent intr-o stare de prezent, iar aceasta este reprezentata de cercul care se afla in mijlocul liniei.

Prezenta acelei entitati sau fiinte s-a manifestat la un moment dat in trecut, actiune simbolizata de linia oblica spre stanga, ce are un punct la capat. Ea va avea insa un mesaj de transmis catre viitor, atunci cand ii va veni vremea, iar acest aspect este simbolizat de linia verticala din dreapta simbolului.

Din nefericire, printr-o ciudata „torsiune” a intelesurilor si prin multa manipulare, acest simbol ancestral a fost umbrit de semnificatia asa-numitului „ochi atoatevazator”, fiind auto-atribuit de catre Organizatie si devenind o marca distinctiva a ei.

Sursa: Radu Cinamar – Cristalul eteric

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s