Marele potential uman

marele potential uman

Cu cat urcati in frecventa, cu atat timpul pare sa se comprime.

………

Atunci cand sunteti centrati in inima si aliniati, deschisi deplin si conectati, este ca si cum stati intr-un flux de date urias cu largimea de circa 1,8 m. Acest flux de date este conexiunea voastra cu constiinta mai inalta, cu Sursa, cu ghizii vostri, cu prietenii celesti si cu inregistrarile akashice. Insa atunci cand sunteti aliniati necorespunzator – mai ales atunci cand va aflati intr-o teama profunda -, fluxul de date se ingusteaza la cca. 2,5 cm. Prin urmare, in acest caz dureaza mai mult ca sa descarcati sau sa accesati informatii mai inalte si sunteti limitati in ceea ce priveste conexiunea cu puterea nelimitata si regeneratoare a Sursei. Nu numai ca va restrictionati influxul de energie proaspata, ci si consumati mai multa, deoarece afi inchis sau a opune rezistenta necesita mult mai multa energie decat a va afla in fluxul divin.

…………..

Este necesara mult mai multa energie ca sa ramaneti intr-o stare de teama, sa fiti nefericiti sau sa judecati decat pentru a fi bucurosi, expansivi sau fericiti. De fapt, a fi nefericit este epuizant.

………….

Daca ceva nu este in aliniere cu voi in orice mod, aspect sau forma, probabil ca nici nu veti auzi despre acel lucru. Iar daca auziti, nu va avea niciun efect asupra voastra.

……………

Inaltarea nu este o cerinta obligatorie. Daca altii nu doresc sa se trezeasca, acest fapt nu va leaga de realitatea pe care au ales-o ei. Experimentati acea realitate pentru ca este alegerea voastra. Atunci cand va hotarati sa iesiti din modul victima/agresor, puteti crea o viata de bucurie, abundenta si expansiune, indiferent de ce ar alege colectivul.

………….

Va incurajam sa priviti la unele dintre razboaiele sau dezastrele curente. Intrebati-va:

*La ce se refera in realitate evenimentul?

*Este vorba oare despre competitie si control? Siguranta? Securitate? Lipsuri? Incredere?

*Unde anume in viata mea manifest aceste probleme?

Incepeti sa curatati la nivel pesonal. Amintiti-va ca ceea ce vedeti reflectat in colectiv se afla in interiorul vostru. Integrarea personala ajuta la crearea schimbarii globale, dat fiind ca nu mai perpetuati scenariul respectiv.

In prezent, colectivul creeaza razboaie si conflicte prin incercarea de a obtine ceea ce au ceilalti, deoarece ei se tem ca nu exista suficient pentru a satisface solicitarile. Ei cred in lipsuri, mai curand decat in abundenta nelimitata. Pe masura ce va ridicati frecventa colectiva, veti incepe sa treceti intr-o stare in care sunt implinite nevoile tuturor. De fapt, preocuparea voastra nu se va mai indrepta asupra nevoilor voastre personale, ci mai curand asupra modului in care puteti face cel mai mare serviciu. Din acest spatiu al abundentei infinite, aveti incredere ca toate nevoile voastre vor fi implinite fara sa va preocupati vreodata de ele cu adevarat, in mod direct. Stim ca acest lucru vi se pare dificil de inteles in acest moment, deoarece pe planeta nu functionati intr-un mod neconditionat. Dupa cum v-am spus, ne aflam aici ca sa va oferim o alta perspectiva asupra modului in care puteti sa dizolvati iluzia.

Va oferim aceasta afirmatie simpla: Raman in pace in mijlocul haosului. Indiferent de ce se petrece cu colectivul, va puteti genera propria experienta unica. In vremuri de razboi puteti crea multa pace in viata voastra personala. In vremuri de tulburare financiara puteti crea abundenta nelimitata. Puteti experimenta iubire, bogatie, starea de a fi conectati, pasiune si incantare – toate pe cont propriu. Dat fiind ca mentineti aceste frecvente, deveniti un deschizator de drumuri pentru altii care este posibil sa nu gaseasca aceste frecvente singuri.

De indata ce radiati cantitati imense de iubire si bucurie in jurul vostru, vor fi oameni care doresc sa isi creasca frecventa pentru a vi se alatura. Dar, iarasi, amintiti-va, ei nu sunt obligati sa faca acest lucru. Ideea ca toti ar trebui sa vrea sa isi creasca frecventa provine din judecare si din ideea de competitie. Este posibil sa aveti o credinta incarcata de teama ca cei care isi cresc intr-adevar frecventele sunt mai buni decat cei care nu fac acest lucru, sau ca, intr-un fel, nu sunteti capabili sa traiti o viata plina de bucurie si iubire din cauza ca altii nu doresc sa faca acest lucru pentru ei. Nu e cazul.

Fiti exemplul viu.

………..

Aveti capacitatea sa va aliniati cu orice versiune a momentului Acum, inclusiv cu una in care planeta este curata, iar locuitorii ei au o sanatate exuberanta. Daca nu va aflati in acea versiune, este din cauza ca alegeti sa fiti in alta. Cea in care va aflati in prezent va este de cel mai mare folos. Spus la modul simplu, va este de mai mare folos si faceti un serviciu mai mare de acolo de unde va aflati. De exemplu, poate fi cazul ca inca mai aveti de procesat multa suparare cu privire la manipulare si, astfel, constiinta colectiva si manipularea in masa va ofera o oglinda excelenta. Sau poate fi cazul ca nu mai sunteti in aliniere cu vechea frecventa si ati devenit un exemplu viu, mentinand frecventa pentru cei care inca nu au identificat-o in ei insisi, facand astfel un serviciu maxim, prin faptul ca va mentineti in propria voastra lumina.

…………

Exista o infinitate de versiuni ale realitatii in care va puteti pozitiona. Niciodata nu sunteti condamnati sa experimentati o realitate din cauza ca altii aleg tactici de razboi. Aceasta este constiinta de victima. Va aflati exact in versiunea de realitate in care doriti sa va aflati. Cu cat ajungeti sa intelegeti aceasta afirmatie mai bine, cu atat sunteti mai capabili sa va eliberati de probleme de control si siguranta.

Pe masura ce intelegeti ca puteti vibra si experimenta pace, bucurie si iubire, indiferent de ce face altcineva, se intampla doua lucruri. Primul: conform Legii Atractiei si Reflexiei, veti descoperi ca de indata ce emiteti aceste frecvente mai inalte, realitatea voastra va reflecta exact aceste frecvente. Nu veti experimenta razboiul ca parte a realitatii voastre personale. Este posibil sa stiti ca acesta este experimentat pe planeta de altii, dar nu este nevoie ca el sa fie realitatea voastra cotidiana. Ceea ce spunem totusi este ca daca se intampla sa urmariti stirile, iar aceea este povestea reflectata inapoi spre voi, observati cum va simtiti la nivelele fizic, mental si emotional. Daca sunteti activati emotional de ceea ce vedeti sau auziti, atunci inseamna ca in campul vostru mai sunt lucruri pe care sa le integrati. Unde anume in viata voastra puneti in scena aceste probleme de competitie sau lipsuri? Folositi constiinta colectiva pentru a identifica frecventele mai joase din propriul vostru camp.

……….

Inveselitor

………….

Bunatatea plina de iubire este mobilizarea compasiunii in actiune.

Dar aici se afla paradoxul si provocarea. Ori de cate ori intreprindeti o actiune in aceasta lume a dualitatii, vor exista contraforte nevazute si neanticipate. Acesta este motivul pentru care bunatatea plina de iubire necesita sa fie folosita cu intelepciune. A va grabi sa aveti grija de cineva sau de o situatie deoarece simtiti compasiune nu va conduce neaparat la rezultatul pe care il doriti.

Un act de bunatate plina de iubire poate, in mod paradoxal, sa creeze situatii negative in vietile celor implicati, mai ales daca nu este facut in mod constient. Actele de bunatate plina de iubire temperate prin constienta, sensibilitate si intelepciune sunt unele dintre cele mai mari contributii pe care le puteti face in viata. Insa fara sensibilitate, constienta si intelepciune, actiunile bine intentionate pot face mai mult rau decat bine.

La fel ca in privinta tuturor lucrurilor in viata, chestiunea care se pune este echilibrul.

………..

Sursa: Tom Kenyon si Wendy Kennedy – Marele potential uman,

Great-Human-Potential-Walking-in-One-s-Own-Light-Teachings-From-the-Pleiades-and-the-Hathors

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s