Procesul de cocreatie

cocreatie

Atunci cand sustii un gand cel putin 17 secunde, Legea Atractiei  iti aduce in minte un alt gand pe aceeasi vibratie. Astfel se creeaza rezonanta.

(…) Sa spunem ca te trezesti dimineata si in loc sa descoperi acel spatiu pur care iti sta tot timpul la dispozitie, incepi sa te gandesti la un necaz pe care l-ai avut ieri la serviciu sau iti amintesti de o dilema, ori de un disconfort, ori de o cearta. Daca te vei focaliza timp de cel putin 17 secunde asupra problemei respective, in mintea ta vor aparea noi ganduri asociate cu subiectul respectiv.

Daca le aloci noilor ganduri alte cel putin 17 secunde, ele vor prinde si mai multa putere. Procesul poate continua astfel pana cand depasesti pragul critic de 68 de secunde. Acest scurt interval de timp este suficient pentru a rata complet fereastra de rezonanta cu Sursa.

…………..

Nimic nu este mai frumos decat sa intelegi ca esti o fiinta energetica si sa emani in mod intentionat o anumita frecventa de vibratie, privind apoi cum intreaga manifestare reactioneaza la aceasta.

…………

In cazul in care contrastul ar inceta, expansiunea voastra ar inceta la randul ei, iar aceasta este necesara pentru mentinerea eternitatii. Cu alte cuvinte, fara alegeri nu ar putea exista expansiune, iar fara expansiune, am inceta cu totii sa existam.

………………

Foarte multi oameni se invinovatesc atunci cand lucrurile nu merg bine in viata lor. Ei isi vorbesc urat si se dispretuiesc singuri. Noi dorim sa ii ajutam sa inteleaga ca exista intotdeauna o alegere energetica pe care trebuie sa o faca, caci asupra acesteia au un anumit control. Trebuie sa isi dea insa osteneala. De aceea am insistat atat de mult asupra gandurilor de dimineata. Incercati sa gasiti un gand pozitiv care va face sa va simtiti bine si cultivati-l pana cand incepe sa prinda putere. Observati apoi cum vi se transforma ziua datorita acestui lucru. Daca veti practica aceasta metoda timp de 30 de zile, veti intelege foarte clar ce dorim sa va spunem.

…………………

Ori de cate ori deviati de la vibratia celui-care-sunteti-cu-adevarat , voi percepeti in mod neplacut acest lucru. In schimb, atunci cand va apropiati din nou de esenta voastra, aceasta stare de neplacere dispare. Daca doriti sa cultivati Reconectarea cu Sursa, luati un subiect caruia ii opuneti rezistenta si difuzati aceasta energie (lasati-o sa devina foarte generala, nu va focalizati asupra detaliilor). Vedeti ce se intampla apoi.

……………

„Nu am de unde sa stiu ce simtea el.”

………

Nu ai cum sa stii ce anume iti doresti pana cand nu te lamuresti ce anume nu  iti doresti. Aceste contraste pot lansa rachete foarte puternice. In plus, ele te pun in legatura cu Sistemul de Ghidare Emotionala, care te ajuta sa iti dai seama cand te afli pe cale si cand te-ai ratacit de ea.

………………..

-Si daca nu te simti bine?

-Nu-ti face probleme, caci se va amplifica.

-Ce anume?

-Gandul tau, si intelegerea faptului ca ai deviat de la cel-care-esti-cu-adevarat. Emotia ta neconfortabila va deveni din ce in ce mai intensa.

…………..

Adevaratii maestri au invatat sa isi acceseze aceasta Energie care creeaza lumile. Ei stiu cum actioneaza energia. Cine s-a obisnuit cu starea de bine, invatand sa isi acceseze Energia si sa nu se mai submineze singur, isi da imediat seama cand deviaza de pe cale, caci nu se simte bine, iar acest lucru nu ii face placere.

La un moment dat, el oboseste sa mai incerce sa ii convinga pe oamenii aflati pe discuri vibrationale diferite, dandu-si seama ca daca ar incerca in continuare sa ii convinga de cunoasterea sa, ar risca sa-si piarda propria aliniere, si nu isi doreste acest lucru. Steve Jobs a iinteles acest lucru, asa ca s-a retras din prima sa companie si si-a creat alta, preferand sa isi pastreze rezonanta energetica. In cele din urma, lucrurile au luat-o pe fagasul dorit de el.

Noi explicam astfel acest proces: marea majoritate a oamenilor traiesc intr-o lume in care incearca sa le faca pe plac celorlalti. Ei au renuntat cu mult timp in urma la Sistemul lor de Ghidare. Atunci cand esti copil si mama sau altcineva isi focalizeaza atentia asupra ta si aproba ce faci, te simti bine. De aceea, continui sa actionezi astfel incat sa obtii aprobarea mamei, fara sa iti dai seama ca cu fiecare noi pas pe aceasta cale te indepartezi de ceea ce iti spune Sistemul tau de Ghidare.

In acest fel, foarte multi oameni ajung sa creada in actiune si in cuvinte si in consensul de grup. De buna seama, aceste lucruri chiar creeaza intr-o anumita masura, dar prin comparatie cu cei care se racordeaza la Fluxul de Energie, acest mod de a creea este de-a dreptul mediocru. Prin urmare, exista foarte multi oameni care invata sa fie amabili numai pentru ca asta asteapta ceilalti de la ei. Noi sustinem ca este normal sa te simti rau atunci cand te focalizezi asupra unor lucruri care se opun celui-care-esti-cu-adevarat si dorintelor tale reale. Si nu ai cum sa te auto-convingi ca te simti bine atunci cand nu te simti.

…………….

Foarte multi oameni isi doresc sa schimbe lumea, dar lumea nu trebuie schimbata. Daca pornesti de la premisa ca aceasta lume trebuie schimbata, intri automat pe calea conflictului si a efortului care te impiedica sa te pui la unison cu Sursa ta, singura care poate schimba aceasta lume. Ceea ce trebuie sa faci este sa te pui mai intai de toate la unison cu ea si abia apoi sa iti focalizezi atentia asupra imbunatatirilor pe care doresti sa le aduci. Incepe prin a te urca pe discul de inalta frecventa si abia apoi focalizeaza-te.

…………

Sursa:  Wayne Dyer si Esther Hicks – Procesul de cocreatie la apogeul lui

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s