Ghidul autostopistului galactic II

ghidul 2

-Sunt cuvintele care m-au transformat in pustnicul care sunt astazi. S-a petrecut destul de brusc. Le-am vazut si mi-am dat seama ce trebuie sa fac.

Pe semn se putea citi:

„Tine batul aproape de mijlocul lui. Inmoaie capatul ascutit in gura. Insereaza-l in spatiul dintelui, cu capatul bont langa gingie. Foloseste miscari blande de du-te-vino.”

-Mi s-a parut, relua Wonko cel Sanatos, ca orice civilizatie care si-a pierdut ratiunea intr-atat ca sa aiba nevoie de emiterea unor instructiuni detaliate de folosire a unei pungi de scobitori nu mai este o civilizatie in care eu sa traiesc si sa raman intreg la minte.

……………………….

Lumile disponibile pareau destul de posomorate. Aveau prea putine sa-i ofere, deoarece el insusi avea prea putine de dat. Isi daduse seama cu foarte mare tristete ca, desi provenea de pe o lume cu masini, computere, balet si almanahuri, el insusi nu stia cum functionau astfel de lucruri. Nu o putea face. Lasat de capul lui, nu ar fi fost in stare sa construiasca nici macar un prajitor de paine. Se pricepea doar sa-si faca un sandvis si cam asta era tot. Ca atare, nu prea exista cerere pentru serviciile lui.

Sursa: Douglas Adams – Ghidul autostopistului galactic

One thought on “Ghidul autostopistului galactic II”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s