Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol. 2

coperta

Exista trei tipuri de scoli ale vietii, prin care omul trebuie sa treaca.

Prima scoala este cea a suferintei, pentru ca, la inceput, omul nu poate invata decat prin suferinta. Depinde de fiecare dintre noi cat timo (cate vieti) vrem sa ramanem elevi ai acestei scoli.

A doua scoala este cea a invataturii si intelepciunii. Elevii cei mai silitori din aceasta scoala devin invatatori si pentru altii.

A treia scoala este considerata cea mai grea. Este scoala iubirii. Este vorba de iubirea altruista si de recunoasterea lui Dumnezeu in fiecare om si in toata creatia Sa.

………..

Tulburarile de vedere reprezinta un avertisment ca trebuie sa priveasca in interior.

………..

Cea mai buna metoda de a arde karma este servirea. Pe masura ce servim, atragem catre noi energia. In masura in care servim, manifestam si primim iubire. Aceasta intareste puterea personala, ajutandu-ne sa facem fata propriei karme.

Cu cat este mai avansata spiritual o persoana, cu atat raspunderea sa este mai importanta si, de asemenea, si karma. Adevaratii servitori ai omenirii sunt discipolii. Ei nu mai apartin familiei lor, nici prietenilor, nici lor insisi, ci apartin lumii. Cu cat discipolul progreseaza mai mult, cu atat radiaza mai mult. Lumina sa invaluie lumea din jur si o ajuta la trezire. Sunt discipoli si initiati care nu stiu ca sunt discipoli si initiati. Ei servesc. Indiferent de locul in care se afla, ei realizeaza un program de intrajutorare.

Omenirea are nevoie de exemple, iar discipolii, prin  munca lor plina de daruire, devin reale exemple. Astfel, ei pot sa-si purifice karma, fiind detasati, caci ei sunt interesati cel mai mult de binele altuia.

Programul de servire este accesibil fiecarui om, atata timp cat isi doreste. Pentru cel care doreste sa evolueze spiritual si sa-si purifice karma, discipolatul prin servire ar putea sa fie cea mai buna solutie. Pentru aceasta, omul trebuie sa dezvolte nenumarate calitati si virtuti, sa aiba o inalta cunoastere in arta de a servi. Este nevoie si de multa perseverenta.

Servirea ne transforma, are ca efect producerea unui miracol in noi. Sufletul ne impinge sa servim, ne identificam cu ceea ce servim, uitam de noi insine si, astfel, devenim mult mai sanatosi si mai puternici.

Veritabila servire este aceea de a fi la locul unde trebuie si de a ramane acolo. Acest lucru se poate intampla acasa sau in celalalt capat al planetei, daca este nevoie.

……………..

Pe aceasta carare plina de incercari, intalnim multe situatii traumatizante ce ne fac sa pierdem importante portiuni din sufletul nostru. Problemele emotionale sau sexuale, pierderea unor fiinte dragi, despartirile, accidentele si bolile sunt numai cateva din cauzele pierderii sufletului.

Chiar si atunci cand vizitam anumite locuri care ne plac, lasam acolo portiuni din noi, din punct de vedere energetic.

Exista persoane care traiesc stari puternice de atasament fata de alte persoane. In acest mod ele fragmenteaza inconstient portiuni din propria lor fiinta ce se alipesc de aura acelora de care sunt atasati.

In alte cazuri, persoanele posesive aduna in aura lor fragmente din sufletul celor pe care i-au dominat un timp indelungat. Atunci cand un numar mare de fragmente din sufletul altora se aduna in aura cuiva pot aparea multe dificultati, mai ales la nivel mental.

Energia sufletului nu poate fi distrusa, insa, sufletul se poate fragmenta de multe ori. Reintoarcerea sa la propriul stapan, deja, poate deveni o problema.

Multi se plang ca sunt lipsiti de energie, ca nu-si pot controla vietile si nu realizeaza ce-si doresc, acestea fiind alte simptome ale pierderii sufletului. Tot in aceste circumstante pot aparea depresii grave, deschidere spre vicii, sistem imunitar slabit, boli psihice, lipsa de intarire si pretuire de sine, frica si rusine.

O lucrare foarte importanta este aceea de recuperare a sufletului si de integrare a sa in intreaga fiinta a omului. Pentru aceasta, omul trebuie sa fie deschis schimbarii si transformarilor din viata sa.

Fiecare portiune ce revine in urma procesului de reintoarcere la purtator aduce cu ea amintiri si sentimente destul de confuze, de cele mai multe ori neplacute.

Atunci cand exista fragmente din voi la alte persoane sau in alte locuri, acel loc sau persoana va aparea mereu in mintea voastra sau veti avea vise de o astfel de natura.

Exista meditatii si tehnici de vindecare care ajuta la recuperarea fragmentelor de suflet pierdute. Unele dintre aceste tehnici ne invata sa chemam aceste fragmente din aurele oamenilor, iar atunci cand acestea sunt ridicate in lumina pot fi conduse cu usurinta spre titular. Integritatea sufletului il ajuta pe om sa devina puternic si cu picioarele pe pamant. Fara un suflet intact nimeni nu poate sa fie deschis schimbarii.

Alte tehnici ne invata sa ne iertam pe noi insine si pe altii cu care avem sau am avut contact. Atunci cand iertam pe cineva care ne-a provocat durere si nemultumire, eliberam din campul nostru auric fragmente ale acelei persoane, pe care le-am detinut inconstient in fiinta noastra.

Cei care nu-si insusesc acest sentiment al iertarii, traind stari de ura si manie fata de ceilalti, pierd bucati de suflet in favoarea acelor persoane si invers.

In timpul unei meditatii, in urma iertarii, puteti cere ca toate fragmentele voastre de suflet, fie din aceasta viata sau din vietile anterioare, sa va fie returnate. Acest lucru se realizeaza si prin curatarea aurei sau echilibrarea chakrelor.

……..

Esti special atunci cand simti ca nu esti cu nimic diferit de cei din jurul tau.

………

Mintea in inima.

……………

Unii oameni considera ca nu ar putea trai numai cu fructe si legume si aceasta este alegerea lor. Problemele apar cand energiile ce vin din animalul sacrificat se intalnesc cu energii asemanatoare la om.

Exista maestrii de grad inalt ce traiesc pe Pamant si se hranesc cu carne, insa, nu  au nimic si nici nu exista toxina in corpul lor. De ce? Fiindca natura energiei animalului sacrificat nu coincide cu energia acelor persoane. Putini oameni au o energie atat de inalta incat sa anuleze toxinele din carnea animalelor.

Nu putem impune niciunui om cum sa manance, chiar daca noi am reusit sa inlaturam carnea din propria noastra alimentatie. Noi acceptam si respectam alegerile fiecaruia si aceasta trebuie sa faceti si voi. Atata timp cat veti incepe sa simtiti ca trupul vostru nu mai are nevoie de un anumit aliment, nu-l mai folositi, fiindca va este daunator.

Corpul vostru simte ce are nevoie si trebuie sa-i intelegeti limbajul. Daca veti simti ca aveti nevoie de mai mult lapte, faceti asta, dar acesta este numai un exemplu.

Corpul vostru stie foarte bine ce elemente ii lipsesc si o sa va transmita aceste informatii.

Va veni un timp cand nu o sa mai aveti nevoie de doctori. Voi veti deveni propriul vostru medic, insa, trebuie sa luati in seama cerintele si limbajul corpului vostru.

……….

Daca traiti stari de tristete sau plans, inseamna ca inima voastra se purifica.

…………..

Sursa: Maria Cristina Stroiny – Mesaje de la Maestrii Ascensionati vol 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s