Revenind la integritate, libertate si pasiune in cuplu

20181228_204649

Nu relationam pentru a ne inlantui, ci pentru a ne regasi si elibera.

…………………

Daca noul tau partener este un tip matur si o prezenta placuta, fii sigura ca celelalte femei din viata lui sau „fostele” au avut o contributie importanta la asta. Respectul este naural si justificat pentru ca acele femei v-au oferit ceva pretios prin calitatea barbatului cu care relationati.

…………

Daca sunteti in viata cuiva sunteti important pentru el, indiferent daca este constient si o recunoaste sau nu.

………….

Cand prietena ta vrea sa auda ca este mai importanta decat oricare alta femeie din viata ta, ar trebui sa afle ca exact in acel moment devine complet dispensabila pana nu-si schimba atitudinea.

…………..

In relationarea libera poti obtine doar timpul pe care-l umpli cu sens.

Inainte de a-ti pune problema competitiei pentru timpul cu un partener, verifica cat din timpul pe care-l ai deja impreuna cu el este bine folosit.

……………….

Oamenii care au o viata, n-au nevoie sa detina viata nimanui. Au multe alte relatii, preocupari si au nevoie de timp cu ei insisi.

……….

Daca orice atentie obtii in relatii este un motiv sa-ti alimentezi superioritatea, bineinteles ca orice indepartare te va dezechilibra deoarece o vei percepe ca si respingere.

……….

Echilibrul meu este cea mai buna sustinere pentru echilibrul oricui va relationa cu mine.

…………….

Nu poti fi totul pentru o persoana, decat atunci cand ea nu este nimic pentru ea insasi. A accepta sa fii totul pentru cineva este la fel de bolnav ca si a pretinde asta de la oricine.

……………..

Ce femeie esti tu, daca-ti doresti o relatie cu un barbat care sta cu tine pentru ca nu are optiuni mai bune, sau ca nu are curaj sa-si recunoasca dorintele?

………….

Cand stii ce te leaga de partenerul tau, intelegi ca nimeni nu poate lua acea conexiune.

……………

Inconstienta nu cunoaste si nu vede decat limbajul puterii. Cand un inconstient te asculta cu adevarat si cu atentie, este doar pentru ca te simte mai puternic.

…………

Nu senzatia de libertate trebuie sa o oferi partenerilor tai, ci libertatea insasi. Oricat de mult ai oferi partenerului tau, el o sa intalneasca persoane providentiale care pot aduce un mare plus in viata lui, iar asta ar trebui sa doresti unui barbat pe care-l placi si apreciezi.

Exact cum partenerul tau aduce un mare plus in viata ta, fii sigura ca vor mai fi si altii langa care viata ta va avea mult de castigat.

…………

Sursa: Cristi Popan – Da o sansa reala relatiilor de cuplu vol 2 – Revenind la integritate, libertate si pasiune in cuplu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s