Demascarea ipocriziei in relatiile de cuplu

20181226_183923

Feminitatea trebuie sa fie opera de arta a masculinitatii.

……………

Barbatii au evitat presiunea de a evolua spiritual si sexual, facand femeile sa se simta vinovate pentru propria sexualitate, presandu-le sa si-o reprime ca sa se adapteze jalnicei lor oferte.

………….

Frica de prorpia natura sexuala, dezvoltata si intretinuta de o istorie imensa de ipocrizie umana, le obliga sa se ascunda uneori si de ele insele in spatele unei identitati fictive de fiinte spirituale sau relationale care si-au depasit degradanta natura sexuala.

…………

Nu timpul iubitului tau petrecut cu altcineva iti va afecta relatia, ci timpul pe care-l aveti impreuna si pe care de cele mai multe ori il irositi in platitudini si clisee.

………

Nimeni nu-ti datoreaza nimic.

…………

„Cumintenia” femeii este atat de cautata si recomandata de barbati intrucat le permite sa ramana sobolani cu pretentii de zei.

………….

Cand ma folosesti pentru a te simti superioara altor oameni din viata mea, eu iti voi confirma, fara sa ezit, inferioritatea identitatii egotice cu care ai ales sa te identifici in acel moment.

…………………………

Calitatea timpului pentrecut impreuna.

…………..

Cand insa nu ai nevoie de dovezi ca esti speciala, intrucat stii cine esti si nu vrei putere asupra nimanui, putere care oricum nu-ti foloseste la nimic, nu te mai intereseaza sa fii iubita.

…………

Avem nevoie de mult mai putin. Avem nevoie de sinceritate, de momente placute impreuna si de sex. Dar sinceritatea o inlocuim cu manipulare, placerea si relaxarea o sacrificam pentru dominare si control, iar sexul devine doar o validare.

……………….

Cand nu vrei sa ajungi undeva in relatii, nu ai nevoie de strategii, presiunile de orice fel lipsesc si astfel dai spatiu fiecaruia sa-si investigheze lumea interioara si timp pentru a intelege ce vrea.

………………..

Nu te poti teme ca pierzi ceva ce nu detii sau nu este proprietatea ta.

Nu ne-a facut nimeni stapani pe partenerii nostri.

Este imposibil sa te temi ca pierzi ceva, cand esti recunoscator ca ai primit.

…………………….

Omul a devenit un profesionist producator sau consumator de galagie, fapt care ii permite sa evite intalnirea cu propriul sine.

……….

Foarte putini inteleg ca relationarea nu te face stapan, ci partener. Iar in parteneriate oferi incredere, libertate si spatiu, se coopereaza si mai ales nu se pretinde nimic.

………….

Cand un om pleaca din viata mea inseamna ca are treaba in alta parte.

………….

Orice refuz si orice indepartare in orice faza este doar momentul pentru un sincer multumesc interior, chiar nerostit.

…………

Pretindem totul de la partenerii nostri care nu ne datoreaza nimic, in timp ce nu pretindem nimic de la noi insine unde suntem perfect indreptatiti sa o facem.

………………

Viata va va aminti permanent ca nu stapaniti peste nimeni altcineva decat peste voi insiva prin puterea de a alege ceea ce sunteti.

…………..

Nimeni nu poate inlocui pe nimeni.

Daca este ceva autentic in relatia ta, nimeni nu te va putea inlocui.

………………………..

Sursa: Cristi Popan – Da o sansa reala relatiilor de cuplu vol 1 : Demascarea ipocriziei in relatiile de cuplu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s