Anita Moorjani

am murit

Rasa umana nu se va putea transforma in profunzime decat atunci cand vom reusi sa privim in ochii celui mai crunt dusman al nostru regasindu-ne pe noi insine. Pana atunci, fiecare dintre noi ne putem focaliza asupra crearii realitatii pe care ne-o dorim prin proiectarea adevarurilor noastre personale asupra ei, si nu prin adoptarea oarba a gandurilor si convingerilor colective. Prin dilatarea constiintei noastre individuale, noi putem influenta constiinta colectiva a umanitatii.

…………………….

Nu conteaza prea mult daca am o zi sau o saptamana proasta. Ceea ce conteaza este ce simt fata de mine insami atunci cand ma confrunt cu astfel de zile si de saptamani. Personal, prefer sa am incredere in procesul de ansamblu si nu mi-e teama sa simt o stare de anxietate, de tristete sau chiar de spaima, decat sa le reprim. Cu alte cuvinte, principalul meu criteriu este acela de a-mi permite sa fiu eu insami, pornind de la premise ca natura mea (care este iubirea neconditionata) va disipa mai devreme sau mai tarziu aceste sentimente si ca ele se vor manifesta din ce in ce mai rar in viata mea.

………………….

Nu simt nevoia sa schimb pe nimeni, ca sa nu mai vorbim de intreaga lume. Incercarea de a modifica lucrurile in exterior ar insemna ca le consider gresite si ca doresc sa le schimb dupa chipul si asemanarea mea (in conformitate cu viziunea sau cu ideologia mea). Dimpotriva, eu consider ca lucrurile sunt exact asa cum ar trebui sa fie in momentul de fata. Singura mea menire este sa fiu eu insami, o expresie a iubirii care reprezinta esenta mea si s
a vad perfectiunea in mine insami, dar si in ceilalti, atata timp cat voi continua sa traiesc in planul fizic. Aceasta este adevarata menire a tuturor oamenilor.

Sursa: Anita Moorjani – Dying To Be Me

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s