Frecventa

frecventa-puterea-vibratiei-personale_1_fullsize

Adevarul este ca noi avem cele mai mari oportunitati atunci cand ne simtim profund neconfortabil, nefericiti si neimpliniti, caci numai in astfel de momente suntem predispusi noi, manati de disconfortul nostru interior, sa iesim din rutina noastra si sa incepem sa cautam noi cai si raspunsuri diferite. (M. Scott Peck)

Transformarea interioara profunda si ridicarea pe un nou nivel de constiinta ar putea fi singura speranta reala care ne mai ramane in actuala criza globala generata de prevalenta paradigmei mecaniciste occidentale pe Pamant. (Stanislav Grof)

Nu te intreba de ce are nevoie lumea. Intreaba-te ce anume te face sa te simti viu, iar apoi treci la fapte, caci lumea are in primul rand nevoie de oameni cu adevarat vii. (Harold Whitman)

Exista in orice fiinta vie un aspect care doreste sa devina el insusi: mormolocul doreste sa se transforme in broasca; crisalida doreste sa se transforme in fluture; iar fiinta umana fragmentata doreste sa redevina integrala. Acest proces poarta numele de spiritualitate. (Ellen Bass)

Salutul maya: „In La’kech” se traduce prin: „Eu sunt un alt tu insuti”.

Pentru a schimba o paradigma existenta, nu trebuie sa incerci sa schimbi modelul problematic, ci trebuie sa creezi un model nou, mai bun decat cel vechi. (R. Buckminster Fuller)

O problema nu este altceva decat o oportunitate de a da tot ce este mai bun in tine. (Duke Eliington)

Tu esti la fel de mare ca si iubirea ta si la fel de mic ca si lucrurile carora le permiti sa te irite. (Robert Anton Wilson)

Sarcina noastra nu este sa vindecam dintr-odata intreaga lume, ci doar sa ne dilatam si sa vindecam acea parte din lume care ne inconjoara. Orice actiune, cat de mica, de ajutorare a unui alt suflet si de vindecare a unei portiuni din aceasta lume suferinda, este de mare folos. Nimeni nu poate sti cand se va ajunge la masa critica ce va schimba fata lumii, reinstaurand binele general. (Clarissa Pinkola Estes)

Cine priveste in interior si constata ca nu are nicio substanta este un intelept. Cine priveste in exterior si constata ca este una cu totul cunoaste starea de iubire. Viata mea oscileaza intre aceste doua extreme. (Sri Nisargadatta)

Conceptul budist de perceptie corecta consta in vindecarea durerii personale pentru a nu adauga si mai multa suferinta in aceasta lume.

 

Sursa: Penney Peirce – Frecventa – puterea vibratiei personale

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s