Wayne Dyer – Iluminare

Apelez din cand in cand la el…cuvintele lui sunt ca un balsam pentru sufletul ce si-a pierdut echilibrul si nu a gasit nimic altceva care sa-l ajute. Mi-i drag… Asa ca am gasit inregistrarea aceasta, relativ recenta, si m-am cuibarit ascultandu-l.

Multe din cele spuse tot revin in conferintele si cartile lui. Nu stiam insa cum s-a vindecat de leucemie acum 2 ani … cu ajutorul lui Ioan al Domnului si chirurgia la distanta…si, la fel, nu stiam de cele mentionate in min. 34′-38′ cu privire la iluminare.

Astfel, conform lui Wayne Dyer, sunt 3 cai pentru a atinge iluminarea:

1. Prin suferinta – uneori in viata noastra ni se intampla necazuri care ne doboara, insa iesim din ele cu bine si invatam ceva ce nu am fi putut altfel constientiza.

2. Prin a fi prezent in acest moment si constientizarea a ce ti se intampla acum, cu recunostiinta pentru tot. Observi acum  lectia pe care ti-a adus-o acest eveniment din viata ta.

3. Prin evitarea actiunii, a te da la o parte din calea ei, anticipand-o.Stii filmul, stii unde duce, nu mai e nevoie sa treci prin el cauzand suferinta tie si celor din jur… poti alege altceva.

 

Cam atat. Pana acum mi se tot spunea doar de prima varianta, cresterea prin suferinta. Acum stiu ca sunt si alte moduri care sa nu te ciufuleasca de tot. Ca de-aia esti OM.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s