Tema 1 – Raspunsul

dominoes isolated on white as an abstract management concept

Sunt multe aspecte ale personalitatii mele pe care vreau sa le rafinez. Si tocmai pentru ca sunt atatea, le voi lua pe rand. Aleg sa le constientizez unul cate unul.

Incep cu raspunsurile la evenimente si oameni. Avand in vedere ca intru zilnic in contact cu atatia oameni, ultimul lucru pe care il vreau este sa fiu o gaura neagra dpdv al energiei, daca intelegeti ce vreau sa spun. Vi s-a intamplat sa va intalniti cu o persoana si sa va intunecati la propriu…ca si cum cineva ar fi stins luminile? Sau, dimpotriva, sa va simtiti energizat si zâmbaret mult timp dupa ce aceasta a plecat? Era citatul acela al carui autor nu-l gasesc acum “fiecare din noi lumineaza o camera: unii cand intra, altii cand ies”… Ei bine, aleg sa fiu lumina.

Deci, tema mea de lucru pentru sapatamana aceasta este constientizarea si alegerea raspunsului fata de ce-mi iese in cale:

“Un singur lucru nu imi poate lua nimeni. Felul in care raspund la ceea ce mi se intampla. Ultima libertate pe care o are omul este libertatea de a-si alege atitudinea in orice situatie data” ― Viktor E. Frankl

Sa vedem…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s