Relatie spirituala

gift-of-hope

Exista o lege spirituala care spune ca orice ne deranjeaza la altcineva ne arata o parte din noi insine pe care nu suntem dispusi sa o iubim si sa o acceptam.

Exista o lege spirituala care spune ca poti avea doar acele lucruri la care esti pregatit sa renunti. Cu cat dai drumul mai mult darului, cu atat mai usor poate sa-ti fie oferit.

Sursa: Paul Ferrini – Cum sa cream o relatie spirituala

2 thoughts on “Relatie spirituala”

  1. fiecare om cred isi traieste viata asa cum crede el de cuviinta.insa exista niste legi dupa care functioneaza acest univers,legi invizibile pe care noi oamenii nu le prea putem pricepe.intotdeauna va exista legea compensatiei si a atractiei,dupa umila mea parere.

  2. REGULI: Regula 1: Regula armoniei. Pastreaza-ti echilibrul in toate! Sa realizam o armonie intre bine si rau si sa cunoastem raul pen­tru a-l putea indeparta. Toate excesele distrug, daca nu stim cum sa le controlam. Regula 2: Gandeste pozitiv daca vrei sa ti se intample ceva bun! Chiar daca uneori suntem suparati sau nervosi, daca vom cauta partea buna a intamplarii, vom castiga, iar cu timpul vom fi din ce in ce mai fericiti. Regula 3: Daca ai intrat in aceasta lume nu te mai poti in­toarce – valabil pentru cei ce vor sa traiasca in lumea extrasenzorialului. Gandeste-te bine inainte! Regula 4: Elimina prejudecatile si dogmele daca vrei sa ai realizari! Sa nu ne inchistam in reguli care nu duc la evolutie. Ele impiedica. Vom ramane cu „ochelari de cal” toata viata. Regula 5: Totul trebuie tratat cu calm si liniste, altfel nu se obtine nimic! Cu cat suntem mai nervosi, cu atat treburile merg mai prost. Cu cat suntem mai linistiti, cu atat lucrurile devin mai clare si gasim mai usor rezolvarea lor. Regula 6: Trebuie sa crezi in ceva ca sa poti obtine ceva! Daca avem credinta in Dumnezeu, acel ceva va fi cu mult mai mult, adica, liniste, pace, sanatate (aici, pe Pamant), si poate chiar in viata de apoi, in Rai! Avem dreptul sa credem in ce vrem, dar trebuie sa avem grija ce alegem. Nu-ti face chip cio­plit la care sa te rogi, in afara de Iisus sau sfinti. Ei au fost oameni si au avut chip. Dumnezeu nu are forma. Regula 7: In lumea spirituala poti sa faci orice! Nu exista obstacole. Daca vom elimina prejudecatile vom avea multe realizari. Regula 8: Cere si ti se va da! Fara cerere nu exista oferta. Degeaba afirmam ca nu ne da Dumnezeu. Noi suntem cei care nu cerem. Trebuie insa sa o si meritam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s