Profetiile de la Celestine

 

1. Descoperim din nou ca traim într-o lume extrem de misterioasa, a coincidentelor si sincronicitatilor ce par a ne fi destinate.
  2. Pe masura ce mai multi întelegem acest mister, vom crea o noua viziune asupra lumii, redefinind universul ca fiind energetic si sacru.
3. Descoperim ca tot ce este în jurul nostru, toata materia, este formata si se trage dintr-o energie divina, pe care începem sa o vedem si sa o întelegem.
4. Din aceasta perspectiva, oamenii s-au simtit întotdeauna nesiguri si deconectati de la aceasta sursa sacra, si au încercat sa dobandeasca energie dominandu-se unii pe altii. Aceasta lupta este responsabila pentru toate conflictele umane.
   5. Singura solutie e sa cultivam reconectarea personala cu divinul, o transformare mistica, ce sa ne umple de energie si iubire, extinzand perceptia noastra de frumusete, si ne ridica catre constiinta Eului Superior din noi.
6. În aceasta constientizare, putem sa ne eliberam de tiparul nostru de a controla si sa descoperim un adevar specific, o misiune, pentru care suntem cu totii aici, aceea de a ajuta umanitatea sa evolueze catre acest nou nivel de perceptie a realitatii.
 7. În exercitarea acestei misiuni putem descoperi o intuitie interioara care sa ne va arata încotro sa mergem si ce sa facem, si daca facem numai interpretari pozitive, se vor produce sincronicitati ce vor deschide usile pentru misiunea noastra.
8. Cand un numar suficient de mare dintre noi vom intra în acest curent evolutiv, daruind energia catre Eul-Superior al fiecarei fiinte întalnite, noi vom construi o noua cultura, în care corpurile noastre vor evolua catre nivele si mai înalte de energie si perceptie.

… A energiza pe cineva, este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Manuscrisul spune ca toti oamenii cu care ne întalnim au un mesaj pentru noi. Întalniri întîmplatoare nu exista. Felul în care raspundem acestor întalniri ne arata daca sîntem sau nu capabili sa primim mesajul. Daca avem o conversatie cu o persoana cu care drumul nostru se întretaie si nu vedem în ea un raspuns la întrebarea noastra curenta, aceasta nu înseamna ca mesajul nu exista, ci doar ca ne-a scapat, dintr-un motiv sau altul. Odata ce oamenii îsi vor da seama de aceasta realitate, întalnirilor de acest fel li se va acorda timpul necesar, ele vor avea scopuri bine determinate si se vor produce deliberat. Cand apreciem aspectul si calitatile unei persoane, ne concentram asupra ei pîna cînd forma si trasaturile ei ies în evidenta, sunt mai prezente. Atunci îi putem trimite energie, înaltand-o. Desigur, primul pas este acela de a mentine propriul nostru nivel energetic mai înalt. Atunci putem proiecta catre o alta persoana, fluxul de energie care curge prin noi. Cu cat îi apreciem mai mult deplinatatea, frumusetea interioara, cu atît mai multa energie curge în acea persoana si natural, si în noi. Este ceva hedonist. Cu cat îi iubim si îi apreciem mai mult pe altii, cu atat mai mai multa energie curge în noi. De aceea a-i iubi si a-i energiza pe ceilalti este cel mai bun lucru pe care îl putem face.

 

A opta Viziune se refera la relatiile cu alti oameni, copii sau adulti. Vorbeste despre dezvaluirea teatrului de control, aducerea la lumina a jocurilor meschine si concentrarea asupra oamenilor într-un mod prin care sa le putem transmite energie. Daca sîntem atenti la relatiile pe care le avem, vom obtine raspunsurile de care avem nevoie. A opta Viziune vorbeste despre interactiunea constienta într-un grup. Dintre membrii unui grup, numai unul va avea cea mai importanta idee a momentului. Daca toti sînt cu atentia treaza, îsi vor da seama cine va vorbi si vor putea constient, sa se concentreze asupra acelei persoane, ajutand-o sa-si exprime ideea cu cea mai mare claritate. Pe masura ce conversatia înainteaza, altcineva va avea inspiratia cea mai puternica, apoi altcineva si asa mai departe. Daca te concentrezi asupra a ceea ce se vorbeste, simti atunci cînd îti vine rîndul. Esti inspirat, ideea rasarindu-ti în minte. Cheia acestui proces este sa vorbesti atunci cand îti vine randul si sa proiectezi energie atunci cand vorbeste altcineva.

9. Astfel, participam la lunga calatorie a evolutiei, de la Big Bang la ultimul tel al vietii: Sa ne energizam corpurile, din generatie în generatie, pana ajungem în raiul pe care în sfîrsit îl putem vedea.

…………………..

Tipurile de jocuri de rol : intimidatorul, interogatorul, distantul, victima.

Sursa: James Redfield – Profetiile de la Celestine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s