Puterea – Rhonda Byrne

Atunci cand intelegi ca nu-ti lipseste nimic, intreaga lume iti apartine. (Lau Tzu)

Chiar daca cineva ar lua toti banii din lume si i-ar distribui in mod egal tuturor locuitorilor planetei, in scurt timp majoritatea banilor s-ar intoarce in mainile catorva procente ale umanitatii (i-ar atrage inapoi catre ei).

Ori de cate ori cineva ma insulta, incerc sa-mi ridic sufletul suficient de sus pentru ca insulta sa nu-l atinga. (Rene Descartes)

Nimeni nu poate intra in viata ta si nu te poate afecta intr-un sens negativ daca nu ai deja aceeasi frecventa de vibratie. Atata timp cat te afli pe frecventa iubirii, acesti oameni nu te pot afecta, indiferent cat de puternici sau de negativisti sunt.

A fi sanatos inseamna sa te simti asa cum se simt copiii mici, a caror energie da pe dinafara in fiecare zi. Corpurile lor sunt usoare si flexibile, iar miscarile lor sunt lipsite de efort. Articulatiile lor sunt elastice, mintea lor este limpede, iar ei se simt fericiti si lipsiti de griji si de stres. Somnul lor este profund si senin, iar atunci cand se trezesc se simt perfect odihniti si regenerati, de parca s-ar naste intr-un corp nou. Copiii privesc cu entuzism si cu pasiune fiecare noua zi. Nu vei putea intelege ce inseamna cu adevarat starea de sanatate decat daca vei privi cum se comporta si cum se simt copiii mici. Asa te-ai simtit si tu candva si asa trebuie sa te simti inclusiv in prezent!

Viata este fermecata.

Daca este lasata sa se linisteasca, apa plina cu mâl devine curata. (Lao Tzu)

Sursa: Rhonda Byrne – Puterea (Multumesc, Haya!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s