Am mancat azi?

Recunosc: zombie de cateva zile incoace. Dar am aflat ca nu sunt singurul zombie umblaretz pe pilot automat din istorie… 😛 mai e un ciufulit cufundat in mintea far’ de fund si ecou. Si, pun pariu ca tot la unificarea campurilor ne gandeam amandoi. Doar campurile cred sa fie diferite :-)) Ni la el:

In cartea sa despre istoria institutului (Princeton), Who Got Einstein’s Office?, Edward Regis isi aminteste de un incident care a avut loc intr-o dupa-amiaza in care marele fizician se plimba prin apropierea casei sale. S-a intalnit cu un coleg mai tanar de la institut, au vorbit cateva minute, dupa care fiecare era pregatit sa o porneasca pe drumul sau. Dar Einstein ezita.

“Scuza-ma, dar mai am o intrebare”, spuse el. “Cand ne-am oprit sa vorbim pentru o clipa, eu mergeam spre casa sau ma indepartam de ea?”

Multi ar fi surprinsi de o astfel de intrebare, dar cei care au lucrat cu Einstein invatasera sa se astepte la orice. “Va indepartati de casa”, raspunse tanarul profesor. “Sunt sigur de acest lucru.”

“Excelent”, raspunse Einstein cu un zambet. “Asta inseamna ca mi-am luat deja pranzul.” Si-si continua drumul spre birou.

Sursa: Deepak Chopra – Comportamente dependente

….si da, am biscuit azi…dar tot zombie….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s