N. D. Walsch – notite

Cheia pacii interioare este sa te ridici de la dependenta la preferinta.

……………

Fii SURSA.

…………..

Putere IMPREUNA CU nu ASUPRA…

………….

A creea Paradisul, oriunde te-ai afla…

…………..

Casatoria ca oportunitate de a sarbatori faptul ca nu lipseste nimic, ca ei sunt un Intreg, Completi, Perfecti exact asa cum sunt.

……………..

Exista numai Dumnezeu in Univers. Nu exista nimic altceva.

……………………..

In momentul in care ai experienta unor sentimente negative, ii poti spune subconstientului tau: “Iti multumesc ca mi-ai aratat acest lucru”, apoi elibereaza negativismul inainte sa faci din el un adevar si inainte sa devina o emotie.

……………….

Iti multumesc, Doamne, ca ma ajuti sa inteleg ca aceasta problema a fost deja rezolvata.

…………………….

Maestrii vad totul ca si cand ar fi pentru prima data, ca si cand nimic asemanator nu s-a intamplat vreodata. Ei privesc in profunzime la ceea ce simt – si analizeaza adevarul. Maestrii ii aduc fiecarui moment o gandire originala, mai degraba decat pacatul originar. In acest mod, Maestrii vad Momentul Prezent – adica, ceea ce se intampla acum si aici – mai degraba decat re-crearea unor momente experimentate anterior si povestea care a fost construita in jurul lor. Astfel, ceea ce pentru altii ar fi fost un moment al reactiei, pentru maestri devine unul al creatiei.

………………………………..

Primul nivel este acela de a decide tu, in mod constient, cum anume hotarasti sa simti, in privinta anumitor lucruri. Al doilea nivel este acela de a decide, in mod constient, cum anume hotarasti sa exprimi anumite simtaminte pe care le ai, fie ca alegi acele simtaminte in mod deliberat, sau nu. Acestea sunt telurile Procesului A Ceea Ce Este.

……………….

Eu sunt acela.

………………..

Niciodata nu veti schimba lucrurile, luptand cu realitatea existenta. Pentru a schimba ceva, construiti un model nou, care sa faca modelele existente sa para invechite. ( Buckminster Fuller)

Sursa: Neale Donald Walsch – Ce vrea Dumnezeu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s