Iubeste si fa ce vrei!

Intr-un cuvant primeste aceasta scurta porunca: Iubeste si fa ce vrei! Daca pastrezi tacerea, sa fie din iubire; daca strigi, sa fie din iubire; daca indrepti, indreapta din iubire; daca ierti, iarta din iubire. Radacina interioara sa fie cea a iubirii, din aceasta radacina nu poate iesi decat bine.

Sfantul Augustin

3 thoughts on “Iubeste si fa ce vrei!”

  1. Intotdeauna am fost de acord cu sf Augustin in privinta aceasta. Cred ca e singurul sentiment care ne permite sa facem ce vrem cu el, fara sa existe repercusiuni, fara sa suportam povara unor consecinte inimaginabile, in cel mai rau caz vom suporta povara regretelor, daca nu vrem sa impartasim iubirea noastra.

  2. Repercusiuni pot exista…A iubi necesita si tarie de caracter sau, mai bine zis, iubire de sine… Primul pas ar fi acela de a te iubi si a te accepta pe tine insuti…Si apoi sa lasi iubirea sa invaluie tot ce-i in jurul…Multumesc..Sa ai zile pline de minuni 🙂

  3. Sunt perfect de acord atunci cand spui ca pentru a iubi pe altcineva, trebuie prima oara sa te iubesti pe tine. Fiecare zi in sine e o minune :D… Dar cat mai multe minuni iti doresc si tie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s