Enigma 2012

Nu-mi vine sa cred!!! Atat de multe informatii de digerat intr-o singura seara…Iui! Mai trebuie sa ma mai uit la el o data neaparat. Brrr…

Va recomand cu caldura blogul Iesirea Din MATRIX. E fenomenal! Dai aici peste niste documentare si informatii de-ti pica plombele…Si nu glumesc. Stai linistit ca nu-s stomatolog si nu incerc sa fac un business cu plombele tale sub efect gravitational :)….nu inca…Asta e genul ala de site ce-l tii aproape pentrumomentele in care ai net, timp si sete de cunoastere.

Cat despre acest documentar, voi enumera doar cateva din temele abordate (asa cum apar ele si in blogul mentionat) : “ADN, ştiinţa conştiinţei, găuri de vierme, călătorii prin porţi stelare, geometria sacră, timpul tridimensional, calendarul maiaş, spatiu-timp si timp-spatiu, cel de-al treilea ochi (cum se activeaza si functioneaza acesta), constiinta infinita, ce se va intampla in 2012, experimentul Philadelphia, calatoria in timp si spatiu“. Nu te supara pe mine pentru copy/paste, dar dupa un asemenea documentar toti neuronii sunt trimisi la rumegat :). Nu m-am mai simtit asa de bine de cand am vazut “What The Bleep Do We Know?”.

Sunt in priza…Asta-i o alternativa neuronala la energia solara utilizata de majoritatea grecilor. Am injurat azi magaoaia aia de pe acoperis care m-a  lasat fara apa calda . La cata energie mi-a dat filmul, scurtcircuitez sistemul personal.

 Enjoy some food for the brain 😉

One thought on “Enigma 2012”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s