Fân Fest 2007 24-25-26 august Rosia Montana

Fân!!!!!

 


wanna try something new?I sure do… I know where I’m going to be this weekend…Do you?


Cu peste 10.000 de vizitatori asteptati, FânFest, spatiu al activismului de mediu din România, pregateste noi activitati inedite pentru spiritele libere. Programul deosebit de diversificat, aflat in continua expansiune se va desfasura pe o durata de trei zile, cu manifestari ce incep dimineata la 10 si se incheie târziu in noapte.

Activitatile propuse publicului urmaresc trei itinerarii tematice – Spune Verde, FânFest Art si FânFun. Conceput ca o intâlnire a activistilor de mediu din intreaga tara, FânFest 2007 te invita sa fii activ si activist, sa crezi si sa actionezi pentru protejarea naturii. Fii un spirit liber, comunica, informeaza si impartaseste-ti ideile cu tineri de vârsta ta. Protejarea planetei albastre incepe cu tine. Acum!

Voteaza pentru interzicerea cianurii in România! Una din poate cele mai indraznete campanii ale societatii civile din România este la ora actuala sustinerea propunerii legislative de interzicere a cianurii in minerit. La FânFest membrii coalitiei România fara cianuri isi vor prezenta activitatea si vor oferi participantilor modalitati de a se implica. Mesajul transmis anul acesta de festival va fi „România nu gusta cianura!”, invitând publicul larg sa isi manifeste sprijinul pentru un mediu curat, in primul rând fara cianuri. Vor fi amenajate calculatoare cu conexiune la internet, paricipantii putând accesa pagina http://www.faracianura.ro unde isi pot exprima sprijinul pentru aceasta initiativa.

http://http://www.fanfest.ro/

 

One thought on “Fân Fest 2007 24-25-26 august Rosia Montana”

  1. hmmm… e bine de stiut ca incep sa apara din ce in ce mai multe organizatii de protejare a mediului… suntem un pic in urma, noi romanii, ca societate, dar e bine si asa 😀
    … si nu pot decat sa salut initiativa organizatorilor… problema insa e alta… problema consta in firea romanului… in mentalitate… e greu sa mobilizezi oameni… si e si mai greu sa-i faci sa inteleaga ca daca ai carat cu tine, pe munte, o cutie de conserva cu 500g de fasole frecata, e de 10 ori mai usor sa cobori de pe munte cu ambalajul gol… si ca daca te pune ala cu coarne sa rupi o floare de colt de undeva din muntii Piatra Craiului (nu o sa dau detalii, sa nu ne trezim cu o catastrofa ecologica) s-ar putea ca in acea zona sa nu mai creasca aceasta specie de flori de munte, protejata prin lege, de altfel, si chiar s-ar putea sa declansezi un val de “defrisare” a florii de colt si sa determini disparitia speciei pe teritoriul Romaniei… suna grav?.. pai este… dar mai avem de invatat… si totusi am speranta si increderea ca noile generatii de tineri, care vor veni, vor fi cei care… “will make a difference”… asa cum fac acum organizatorii FanFest 2007

    asa ca… toata lumea sa-si scoata rucsacul de la naftalina si valea la Fan Fest 2007! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s