Nu ma intereseaza numele tau

Nu ma intereseaza numele tau.Vreau sa stiu dupa ce tanjesti si daca ai indrazneala sa visezi la implinirea dorintelor inimii tale.

Nu ma intereseaza ce varsta ai. Te intreb daca vei risca sa pari un prost pentru dragoste, pentru vise, pentru aventura de a fi viu.

Vreau sa stiu daca ai atins centrul inimii tale, daca ai fost deschis la trairile vietii ori ai devenit contractat si inchis de frica unei noi dureri.

Ma intreb daca poţi sa traiesti o durere, a mea sau a ta, fara sa faci nimic pentru a o ascunde dar actionand pt a o micsora sau pentru a o transforma.

Vreau sa stiu daca poti sa traiesti o bucurie, a mea sau a ta, daca poti sa dansezi salbatic si sa lasi extazul sa te umple din cap pana in picioare fara sa ne atentionezi sa fim atenti, realisti sau sa ne amintesti de limitarile unei fiinte umane.

Nu ma intereseaza daca ceea ce imi spui este adevarat.Vreau sa stiu daca poti sa dezamagesti uneori pe cineva pentru a ramane sincer fata de tine insuti, daca poti suporta acuzatiile oamenilor si sa nu-ti tradezi propriul suflet.

Vreau sa ştiu daca poti sa traiesti un esec, al tau sau al meu, si totusi, sa stai pe malul unui lac linistit si sa strigi catre luna argintie “Esti atat de frumoasa!”.

Nu ma intereseaza unde locuiesti si caţi bani ai. Vreau sa stiu daca, dupa o noapte de durere si disperare, istovit, rupt, te poti ridica si face ce este necesar pentru Viata.

Nu ma interesaza cine esti si cum ai ajuns aici.

Vreau sa stiu ce te sustine din interior, cand toate celelalte se prabusesc. Vreau sa stiu daca poţi sa ramai singur cu tine insuti si daca iti place cu adevarat propria-ti companie in clipele de singuratate.

Autor necunoscut

One thought on “Nu ma intereseaza numele tau”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s